• Flexibel
  • Klantgericht
  • Oplossingsgericht
  • Korte lijnen
  • Discreet

De mensen

Over Paul Kerkhof

Paul heeft de opleiding Bedrijfseconomie afgerond aan de Hogeschool Enschede. Naast diverse vakken op het gebied van bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie heeft hij tevens commerciële economie als keuzevak (NIMA-A) afgerond. De stageperiode van 5 maanden heeft hij volbracht bij PwC op Sint Maarten (NA). Tevens heeft hij diverse management opleidingen afgerond en is hij opgeleid creditmanager. Paul heeft veel werkervaring opgedaan bij diverse organisaties en hij is in 2002 begonnen als hoofd administratie bij een middelgroot metaalbewerkingsbedrijf in Zevenaar. Om zijn horizon te verbreden koos hij er voor om zijn eigen onderneming Adm. kantoor Wisch, te starten en heeft hij zich eind 2004 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

De eerste jaren combineerde hij deze werkzaamheden met de werkzaamheden in loondienst. Door een steeds verder uitbreidend klantenbestand werkt hij vanaf 2010 volledig als zelfstandig ondernemer. Professionele dienstverlening en persoonlijke aandacht op financieel gebied voor het midden- en kleinbedrijf zijn de speerpunten van Adm. kantoor Wisch en dat tegen een heel betaalbare prijs.
In zijn vrije tijd vindt Paul ontspanning door te zingen bij een mannenkoor. Tevens doet hij aan zwemmen en houdt hij van wandelen. Zo houdt hij zijn hoofd fris en scherp voor nieuwe vraagstukken.

Over Wilbert Visser

Wilbert heeft naast de opleiding bedrijfsadministratie aan het Graafschap College te Doetinchem, de opleiding NIMA-A marketing afgerond bij het DOC te Doetinchem. In de avonduren heeft hij zijn praktijkdiploma loonadministratie (PDL) behaald, bestaande uit de vakken arbeidsrecht, loonheffingen en sociale verzekeringen. Inmiddels heeft hij heel wat jaren werkervaring opgedaan bij diverse productie- en handelsorganisaties op de afdelingen personeels- en financiële administratie, inkoop en verkoop. Sinds 2004 is hij werkzaam op de afdeling financiële administratie bij een groothandelsbedrijf in deuren.

Hij heeft accuratesse hoog in het vaandel staan, hetgeen prima past bij de werkzaamheden binnen administratiekantoor Wisch.
Wilbert houdt van tuinieren, wandelen, fitnessen en uitgaan. Op deze manier kan hij zich goed ontspannen en creëert hij ruimte voor nieuwe uitdagingen.